Lediga lägenheter

Just nu har vi inga lediga lägenheter.

För att göra en intresseanmälan för en ledig lägenhet skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Uthyrningspolicy

  • Sökande måste ha fyllt 18 år för att få teckna hyresavtal.
  • Sökande måste ha en fast bruttoinkomst på minst 3 gånger årshyran på den aktuella lägenheten. Som fast inkomst räknas inkomst av arbete, även visstidsanställning, arbetslöshetskassa, pension, sjukersättning, aktivitetsersättning, försörjningsstöd, bostadsbidrag, bostadstillägg och studiemedel.
  • Sökande får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Sökande ska ha goda vitsord från tidigare boende och vara en god granne.
  • Antalet personer som ska bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
  • Lägenheten upplåts som huvudsaklig bostad till hyresgästen, och hyresgästen ska vara folkbokförd i lägenheten.

Du eller din medsökande måste uppfylla eventuella särskilda krav

Oftast handlar våra särskilda krav om att du eller din medsökande måste ha uppnått en viss ålder, ex 55 år för att kunna söka en lägenhet i något av våra seniorboenden. Det kan också vara att du exempelvis accepterar att ta ansvar för yttre skötsel i ditt närområde. Exakt vilka krav som finns framgår i beskrivningen av den aktuella lägenheten på hemsidan.

Glöm inte flyttanmälan

När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket (https://skatteverket.se/flytta) så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till samtliga myndigheter och även till många företag.  Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring (www.adressandring.se).